Supervisie en Coaching

Supervisie voor psychologen in opleiding

GZ Psychologen in opleiding (PioG) kunnen supervisie bij mij volgen. Ik heb een ruime behandelervaring en sta open voor de inbreng en ervaringen van jongere collega’s. In principe ben ik ondersteunend; leren gaat het best in een veilige omgeving!  Natuurlijk kan ik ook kritisch over je schouder meekijken naar je behandelingen en je functioneren ter discussie stellen. Tijdens de gesprekken zit ik naast je, niet tegenover je. Als je je voelt aangesproken tot deze aanpak, zie ik uit naar je e-mail. Als we een eerste afspraak maken, dan beschouw ik het eerste gesprek als kennismaking. Deze sessie wordt niet in rekening gebracht, want ik wil je volledige keuzevrijheid geven. Indien we tot overeenstemming komen, zijn de kosten van Supervisie 96 Euro per sessie van 45 minuten

Coachingstraject naar praktische handvatten

Concrete handvatten aangereikt die je helpenBij de meest uiteenlopende kwesties kan een coachingstraject worden ingezet. Je stelt enkele doelen op waar je aan wilt werken. Samen bekijken we patronen die zich herhalen in je leven en gaan we op zoek naar kernkwaliteiten en valkuilen. Je ontdekt nieuwe kanten van jezelf en krijgt concrete handvatten aangereikt die je helpen bij het veranderen van oude patronen.

Credits foto: matsuyuki / CC BY-SA